10 Kasım 2007 Cumartesi

NİHAYET! :)


Gerçekten de nihayet geri dönebildim. İşlerim ve ruh halim ancak izin verdi :) Dönüşüm , muhteşem olurmu bilmem ama muhteşem bir haberim var : ARTIK BİR CAFEMİZ VAR! :)

Boş durmadık , resimde gördüğünüz mekanı yaratmakla geçti vaktin çoğu. Eşimin ve benim uzun uğraşlarımız sonucu ortaya çıkardığımız şirin mi şirin, sıcacık bir cafe çıktı meydana. Tabiki güzel mutfağıyla beraber :)) Makarnalar, salatalar, tavuk yemekleri ve tabiki TATLILARRR! :)
Becerikli lezzet ustası bir aşçımız var. O yemekleri yapıyor, ben de pasta ve tatlıları .
Brownie, tiramisu,elmalı tart , günün keki ve canım cheesecakeleri el emeği göz nuru özene bezene, keyifle yapıyorum :)) Yaz mevsiminde çeşitleri artırmayı ve enfes soğuk tatlılar yapmayı planlıyorum. Herbirini servis ederken tabakta sosları akan (!) güzel tablolar yapıyorum! :) Çeşit çeşit kurabiye süslüyor ve reçellerimi allayıp pullayıp rafa diziyorum :) Birsürü tatlı sevenlerim oldu. İnsanların sırf pastalarımı yemeye gelmesine ve "çok güzel olmuş" demelerine bayılıyorum bayılıyorum! Özetle çok mutluyum ve darısı siz sevgili pastacı arkadaşlarımın başına diyorum :))
Herkesi beklerim, ister çaya, ister yemeğe, ister sohbete :)
Cafemizin ismi " (: PARANTEZ BISTRO :) " Web sayfası henüz yapılıyor.
Adresimiz: Sofyalı-jurnal sok. no:1 Asmalımescid Beyoğlu. (Babylonun arka sokağı) Tel : 2457513
Ayrıca Kevgir den Esra ve Zerrin de anlatmış bizi, sağolsunlar :)

Fırsat buldukça tüm blogları ziyaret ettim. Yorum bırakamadım belki ama neler yaptığınızdan haberim var :) Tüm arkadaşların ellerine sağlık ! Harika şeyler çıkarıyorsunuz.. Kaynana çatlatan tariflerde buluşmak üzere :))

33 yorum:

hilal imrak dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza çok sevindim en kısa zamanda uğramaya çalışacağım sevgiler

Hülya dedi ki...

Gelmene nasıl sevindim bilemezsin.Hoşgeldin safalar getirdin arkadaşım...Ne hoş nasıl desem yaşanır bir yer olmuş öyle.Darısı benim başıma;)(Pay çıkarmasam olmaz di mi?)
Ben sen yokken senin çoook uzaklara gitmiş olabileceğin ihtimali üzerinde duruyordum aslında ama çok çok daha güzel bir iş çıkmış ortaya.Hep gidişlerin sonu böyle güzel olsa...
Seni çok öpüyorum.Hani olur da belki birgün bir cheesecake dilimini birlikte paylaşabileceğimiz sohbetimiz olur kimbilir?Çok öpüyorum.Yolunuz açık olsun.Allah utandırmasın...
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Kamişşş hoşgeldin. Çok özledim ben seni biliyormusun.Ara sıra bloğuna bakıyordum geldinmi diye. Bu kadar ara verme bir daha lütfen. Cafe'nizde hayırlı uğurlu , bol kazançlı olsun inşallah. Kevgirdeki resimlerinizede baktım. Çok sıcak ve samimi bir ortam. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Yolum oralara düşerse mutlaka uğrayacağım. Senin yaptığın nefis tatlılardan yiyeceğim. Özellikle cheeskeklerinden. Sevgiler, kocaman öptüm....

aylin dedi ki...

Kamile'ciğim, hoşgeldin ve hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına, fırsat bulursam mutlaka ziyaretine gelmek isterim. Sevgiler,

SEDA dedi ki...

Kamile'ciğim, Seni yeniden buralarda görmek çok güzel...Yorumunu okur okumaz hemen geldim güzel haberlerini okumak için ve inan çok sevindim. Hayırlı, uğurlu, bol bereketli olsun cafeniz canım. Kim bilir ne harika cheesecakeler yapacaksın şimdi orada..İnşallah birgün fırsat olur da sana uğrayabilirim.

Sevgiler

etki alanı dedi ki...

Hilal'in bloğunu ziyaretimde dikkatimi çektiği için uğradım.
Dilerim Cafeniz yeni tutku yeri olur. Hayırlı olsun,bereketiniz bol olsun.
Aklımdasınız...
Tütü

kamiş dedi ki...

Hilal, çok teşekkürler, ne zaman istersen.. :)

Hülya'cım hoşbulduk sevgili arkadaşım. Senin kadar güzel dileklerin için sağolasın. İnşallah darısı senin de başına :) Sevgiyle kucaklıyorum seni :)

Canım Ebru'cum ben de seni özledim ,inanırmısın :)Tanışmadık ama his işte.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, ilk fırsatta gel olur mu :)

Aylin'cim, çok teşekkürederim güzel yorumun için. İlk fırsatta beklerim mutlaka , sevgiler :))

Seda'cım sağol canım. Ne güael samimi bi yorum bu böyle, çok teşekkürler. İnşallah gelirsin de laflarız :)

Tütü, hoş geldin. Çok teşekkürler iyi dileklerin için. İnşallah gerçekten de yeni tutku yeri olur :) Çok incesin,sağol :)

ayseyaman dedi ki...

Kamişim hoşgeldin, bu güzel haberi ilk duyduğum andan itibaren sizin için hep güzel şeyler diledim tabii kendim içinde. :)
Canim Allah saglik, mutluluk sonra da bol bereket, kazanc versin size.
Davetini seve seve kabul ediyorum ama merak ettim kız beni garson olarak mı olacaksın, ee pastaları sen yaptığına göre..he h ehe! Olsun bir garsonluk yapmamıştım, içimde kalmasın...:) (Ölme eşşeğim ölme...;)
Canım uzun lafın kısası, hayırlı uğurlu olsun yeni cafeniz, içinden sohbetler tatlılar yemekler bol neşe kahkaha eksik olmasın..
sevgilerle

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Kamileciğim, hayalleriniz gerçek olduğu için sizin adınıza çok mutlu oldum. Hayırlı uğurlu, bol kazançlı olsun yeni işiniz canım.
Uzun süre bloglarını ihmal eden arkadaşlardan böyle hoş sürprizler bekleyeceğiz artık.
Birgün o güzel kurabiyelerinden ve keklerinden yemek için o sıcacık kafeye geleceğim.
Görüşmek üzere der sevgilerimi gönderirim.

sevdamavisi dedi ki...

Canım,
hayırlı olsun yeni kafen. harika olmuş. senin gibi maharetli bir arkadaşımız varken çok tutar bu tatlılar. ben de hep istemişimdir cafe açmayı. o yüzden de çok sevindim senin adına. yolum düşerse istanbula mutlaka uğrarım. sevgiler

Unknown dedi ki...

Merhaba hayırlı olsun artık yaptıklarınız güzel lezzetleri sadece siteye yazarak değil başkalarına tattırarak mutlu olacaksınız...Yolum düşerse uğramak isterim..Hayırlı olsun tekrar

Yaren dedi ki...

Hayirli olsun,bol müsteri bol kazanc bol nese ve huzur diliyorum.Cok güzel görünüyor resimde,duvarlar cok sahane.Istanbulda yasasaydim mutlaka cok ugradigim yerlerden olurdu.Ellerinize salgik

Adsız dedi ki...

sevindim mutlu olmana devamını diliyorum

Adsız dedi ki...

Canım Kamişciğim, öncelikle hayırlı olsun...

Arkadaşlarımız Zeya ve Nurdanacar'ın hazırladıkları İstanbul'daki mekanların hepsini teker teker incelemiştim. İlk İstanbul ziyaretimde ziyaret edilecek yerler arasına eklemiştim mekanınıda bir de ne göreyim bu güzel yer sizinmiş.. :) Çok sevindim... Görüşeceğiz demek ki en kısa zamanda :))

Sıcacık sevgiler...

Saliha dedi ki...

İNANMIYORUM NIHAYTE DONDUN.....YAZMICAKSIN SANDIMDI...SEN DONENE KADAR BEN BLOGSPOTA BILE GECTIM:) ILK FIRSATTA UGRAYACAGIM NASIL SEVINDIM ANLATAMAMYA:))

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Kamilecim, hayırlı uğurlu olsun cafe'niz. Hep güzel insanlar ve güzel olaylarla karşılaşın inşallah. Arkadaşlarımın tek tek hayallerine kavuşmasına çok seviniyorum, darısı benim hayallerimin başına ;) (Çin'de pasta satmak :)))

Aybike Ceylan dedi ki...

Kamile'cigim,
Hosgeldin, gercekten cok ozlettin kendini.
Cok hayirli olsun kafeniz, bol ve bereketli olsun, Istanbul'a gelince ugrarim mutlaka.
Hayalimde benim de hep boyle bir kafe var, kolayliklar diliyorum ve sevgilerimi gonderiyorum.

Pasta Cafe dedi ki...

Kamile'ciğim öncelikle hoşgeldin. Sonra da hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına. Bir gün mutlaka geleceğim. Bol kazançlar diliyorum sana. Görüşmek üzere...
Sevgiler.....

kamiş dedi ki...

Yaman Ayşe'm, Çok teşekkürler ederim, kendin kadar tatlı dileklerin için,İnşallah hepimiz için aynı güzellikler olur :)
Seni mutfağa alcam tabiki, başka yerde yazık olur! :)) Aslında paspasçı da olur senden(!) ama neyse :) Taa oralardan transfer edeceksek geldiğine değsin yani :))


Işılcım, çok teşekkürler canım. Uzun süre yokluk sonrası süpriz yapmak beni de çok heyecanlandırıyor tahmin edemezsin :))

Sevdacığım, benim adıma sevindiğin için çok teşekkür ederim. Darısı inşallah senin de başına canım :))

Zerrincim, çok teşekkür ederim. Beklerim canım ne zaman istersen :)

Yarencim, çok teşekkür ederim. Sen de İstanbul'a geldiğin zaman uğrarsın o zaman :)

Zerrin-miss ,yorumun için teşekkürler. Bak sen tesadüfe, o zaman ne zaman geliyorsun :)

Saliha, çok teşekkür ederim. Beklerimcanımne zaman istersen :)

Esracım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah sen de hayallerine kavuşursun. İstediğin çok olası birşey. Çalıştıkça başarılı olacağına eminim. Çinlilerin de bizim tatlılara bayılacağından eminim :))

Aybikecim, çok teşekkür ederim canım. Mutlaka beklerim geldiğin zaman. Umarım sen de bir gün yaparsın arkadaşım :)

Özlemcim, hoşbuldum canım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :) Mtlaka bekliyorum :)

Adsız dedi ki...

sevılı kamıs; hayallerının pesınden gıdıp onu gerceğe dönusturmek harıka olsa gerek.. ınan cok cok sevındım.. ve umarım bırgun de bu konuda kendı adıma da sevınebılırım.. bırgun mutlaka ama mutlaka uğrayacağım...

sevgıler
fıdan

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Kamiş;
Linkinizi hep komşu bloglarda görürdüm ama hiç yorum bırakmak fırsat olmamıştı. Şimdi sevgili Ayşe'de resmi görünce, gidip şu Cafede biraz soluklanayım dedim. Resme bakılırsa çok huzurlu bir yer olmalı, en kısa zamanda uğrayıp nefis pastalarınızdan tatmak isterim.
Hayırlı bol kazançlar dilerim size.

duyuşen... dedi ki...

hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu tahminedebiliyorum.
umarım cafenizi ziyaret etme fırsatı buluruz bir istanbul gezisinde.
başarılar diliyorum.

ayseyaman dedi ki...

he he he! Olmaz mi hem de iyi paspasçı olur benden!
Müşteri varken başlarım paspasa..."kaldırın ayakları""...kırıntı yapmayın, dökmeden yiyin.."
bak şimdiden anlaşalım tuvalet temizlemem ona göre....:)) muhe he he!
Ayy çok güldüm, bak cafenize gelmeden buralardan muhabbete yetişiyorum...bide gelsem iyi kaynatırız...
opuyorum seni
kolay gelsin
sevgiler ;)

Nilay Cinisli dedi ki...

Ayşeciğim,
Kusura bakma şu aralar tüm vaktimi oğlum aldığı için sevgili blogçu arkadaşlarımın sitelerini fazla inceleme fırsatı bulamıyorum...Geçte olsa bu güzel,şık,özenli ve sıcacık cafenin sana ve ailene uğur ve bol kazanç getirmesini tüm kalbimle dilerim canım..Öpüyorum..Sımsıcak sevgiler

zehra dedi ki...

sevdiklerinizle beraber eglenceli bir o kadarda hoş bir hafta
sonu dilerimmm

kamiş dedi ki...

Fidaneli, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım sen de en yakın zamanda hayallerine kavuşursun :) Ne zaman istersen beklerim..


Müge, hoşgeldin ve yorumun için çok teşekkür ederim. Ayşe'nin inceliği sayesinde sizlerle tanışıyorum ne mutluki :) Ne zaman istersen beklerim :)

Duyuşen, hoşgeldin sen de. Yorumun için çok teşekkür ederim ve umarım İstanbul'a yolunuz düşer! :))

Yaman Ayşe'm, valla ta oralardan yetişiyor hem muhabbet ediyor hem de bizi tanıtıyorsun, helal olsun sana! Burda olsan heralde kaynatmaktan yakarız pastaları! :))

Merhaba Nilay, ben Kamile, ama bana kısaca "Kamiş" derler! :)) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,çok naziksin :)

Zehra, sana da iyi haftalar canım :)

hanimiş dedi ki...

Çok sevindim Kamile Parantez Bistro'ya gelmeyi çok isteirm. Umarım yakında görüşürüz...

masalmutfagi dedi ki...

Hayırlı olsun darısı bizlerin başına diyelim..oldukça hoş bir yer gibi gözüküyor. allah bereketini artırsın ve kolay gelsin..:)

Tuba dedi ki...

Harika Kamile, cok sevindim. Hayirli, ugurlu olsun, Allah bol kazanclar nasip etsin. Turkiye'ye geldigimde mutlaka ugramak isterim. Coook sevgilerimle,

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Kamiş mekan hayırlı olsun harika görünüyor :)) Bol pastasever müşteri diliyorum sana ;)
Sevgiler...

Beyhan dedi ki...

Sevgili Kamiş;
Ne güzel bir haber.Blog sahiplerinin gönüllerine göre cafeler,pastaneler açtıklarını görünce çok mutlu oluyorum.Hayırlı,uğurlu olsun.
Size mutlaka uğrayacağım.
Sevgilerimle...

kamiş dedi ki...

Işıl, ziyaretin için teşekkür ederim, umarım görüşürüz:)

Masal mutfağı, güzel dilekleriniz için çok teşekküler, Umarım darısı tüm isteyenlerin başına gelir :)

Tubacığım, çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için mutlak beklerim buralara gelince :))

Evcilik lezzetler, güzel yorumun için teşekkür ederim :))

Beyhan, evet ben de blog arkadaşların bu gelişimlerine bayılıyorum. Öncülerimden çok örnek aldım umarım ben de güzel bir örnek olurum :))

Unknown dedi ki...

Kamile'ciğim çok sevindim senin adına. İstanbul'a geldiğimde mutlaka ziyaretine geleceğim. Darısı benim başıma diyorum artık :) Uzun zamandır blogunu güncellemeyince artık blogunu yayınlamayacağını düşünüyordum bende. Tekrar döndüğünü görmekde çok güzel..
Sevgiler..