1 Mayıs 2007 Salı

















































































İşte yine bir süre yokluğumun nedeni yukardaki fotoğrafları çekmekle meşgul olmam :)
Doğup büyüdüğüm ve hala ailemin oturduğu Antalya'ya idi yolculuğum. Güzel güzel gezdim, bol bol mavi denizi seyrettim. Bu gezi bana çok iyi geldi, açık denizdeki sakinlik ve dinginlik girdi ruhuma, İstanbul'dan sonra kendimi daha iyi hissediyorum şimdi :)

Kısaca fotoğrafları tanıtayım;

Ablam Zehra'nın yanındaki şımarık kedisi Patik'tir baştaki, sonra Zehrayla kaçtığımız Korkuteli'nin meşhur şiş ve piyazı. Hmmm nefisti, her gittiğimde mutlaka yerim :) Bayat köyündeki güzel mi güzel manzaralar; kirazlar çiçek açmış, her taraf yemyeşil, eski kerpiç evler ve doğa , doğa yine doğa... Bir ara yaptığımız pazar keyfi, taptaze sebzeler, meyveler hatta canlı balıklar :)) Antalya'nın rengarenk çiçekleri, "bahar geldii" diye bağırıyor, diğer fotoğraflarda.. Köydeki tatlı köpeği unutmayayım :) Beğendiğim hayvanat bahçesinden birkaç kare var sonra, aslan ve ayı ailesi. Tüm hayvanlar yavrulamış, çok sevimliler.. Vee asıl gelelim sadede; yani pastaya :)

Orda da boş durmadım tabi, akrabamın yeni doğan bebeğine bir pasta yaptım. Hemen bir pastaban, arasına da pastacı kreması, üzerini de çilek, kakao ve çikolatayla süsledim oldumu bize nefis bir pasta, yanındaki de pasta kadar tatlı yeğenim Sinem :))

İmkanınız varsa hiç durmayın bir yerlere gidin derim özellikle yakınlarınızın yanına, gezmek gibisi yok hele bir de gittiğiniz yerde sevdiğiniz insanlar varsa :))

24 yorum:

ayseyaman dedi ki...

Resimlere bakarken doğanın döngüsüne daldım gittim...
Canım sevdiklerinle keyifli zaman geçirip doğayla başbaşa kalmana da çok sevindim. Yeni doğan bebeğiniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün..Ne kadar düşüncelisin yaa..:) eline sağlık..
sevgilerle

Pasta Cafe dedi ki...

Harika resimler çekmişsin Kamile 'ciğim. Kİmbilir ne güzeldir oraları. Resimleri gördükçe tatile gitme isteği uyandı bende. Bebiş de hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Pastaya gelince :))) Oralarda da boş durmamışsın. Ellerine sağlık. Eminim çok beğenmişlerdir.
Sevgiler.....

Defne dedi ki...

Yahu ne diye çatlatıyorsun beni buralarda ? :P Ben de haftaya eşimle çıkacağım küçük bir geziye, hem ziyaret hem tatil bizimkisi. Ama olsun birkaç gün uzaklaşmak iyi geliyor. Ne güzel yapmışsın Kamileciğim, fotoğraflar da içimi açtı. Keyfiniz daim olsun.
Sevgilerimle.

Betül dedi ki...

Kamiş bende sayfanı her ziyaretimde yine yok diye yakındım.Meğerse ne güzel gezilmiş.görülmüş,oh oh.Harika ya heryer cıvıl cıvıl.(tabi benimde aklım kalmadı değil)

kamiş dedi ki...

Merhaba Ayşecim, sen de ne kadar samimisin :) Çok teşekkürler. Doğa gerçekten çok güzel. Hele memleketin doğası başka! :))) Çok sağol canım.

Merhaba Özlemcim, Teşekkürler güzel yorumun için, tatile git deri en kısa zamanda, yenilenmek için birebir.. :)

Defnecim, biliyorum canım siz de çıkacaksınız, kayınvalidenlerle bahçede güzel kahvaltılar yapacaksınız inşallah. Umarım en az benimki kadar keyifli olur geziniz. Sen de bol bol güzel fotoğraflar çek oldu mu? :)

Betülcüm, ziyaretin için çok teşekkür ederim canım. Evet, geziyordum, ama artık burdayım bol bol görüşürüz canım :)

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Birbirinden güzel fotoğraflar çekmişsin Kamileciğim. Baktıkça içim açıldı, arada böyle değişiklikler ne iyi oluyor değil mi?
Sevgiler,
Esra

kamiş dedi ki...

Esracım, teşekkür ederim canım, gerçekten çok iyi geliyor doğrusu :)) Sevgiler canım..

Adsız dedi ki...

Kamiş'cim ne güzel gezip eğlenmişsin, fotoğrafları görünce tatil isteğim arttı, çok güzel resimler çekmişsin, sevgiler, selamlar..

kamiş dedi ki...

Ebrucum, çok teşekkürler, hadi siz de gidin tatile o zaman :)

Adsız dedi ki...

merhaba kamişcim...alakan ıcın tesekkurler canım...2 bardak unu bende ekledım arsıvıme canım...ayrıcada bolbol gezmıssın harıka yapmıssın ya...fotograflar cok iç açıcı ınankı canım tatıl cekıo yaaaaa......

Tuba dedi ki...

Su siralar, bir yorgunluk, bir isteksizlik icindeyim ki sorma. Galiba benim de tatile gitme zamanim geldi. Fotograflarin en iyi pasta tariflerinden bile iyi geldi bana bugun:)) svegilerle,

kamiş dedi ki...

Merhaba Saliha, rica ederim canım. Ayrıca yorumun için teşekkürler. Sen de git canım tatile hemen, çok iyi gelir, kısa olsa bile :)

Merhaba Tuba, oralarda havalar nasıl bilemem ama hava değişimidir belki seni yoran, o da geçicidir zaten :) Tatil her türlü iyi gelir tabiki insana ancak unutma ki senin yaşadığın yer, bahçeli evin ve o güzel manzaran başlı başına tatil yeri sayılır çoğu insan için:) Elbetteki tatil demek farklı yer demektir fakat çıkamasan bile çevrene bakıp bu yazımı hatırla, eminim yararı olacak ve yorgunluğun azalacaktır canım :) Sevgilerimle :)

sevdamavisi dedi ki...

Kamileciğim,
Bu görüntüler de ne böyle sen bizi öldürmeye mi çalışıyorsun. Ağlayacağım şimdi biz burada taş binaların arasına sıkışmışız sense geziyorsun harika yerlerde. daha fazla dayanamayacağım.

kamiş dedi ki...

Sevdamavi'm, dur , ağlama aman. Amacım biraz renk vermekti, üzmek değil:) Umarım sen de kavuşursun mavine, yeşiline en kısa zamanda canım, n'olur yapma! :)

Hülya dedi ki...

Peki peki tamam gidişinin sebebi pek güzelmiş;)Ama haber et de git bir dahakine...
Çiçekler,yeğen,pasta,abla,kedi,yollar sana dair izleri kısaca.Hepsini pek sevdim;)Huzurlu diye belki...

kamiş dedi ki...

Hülyacım,canım sağol, bir tanesin, güzel dostsun. Huzurumu paylaştığın için sağol. Tamam, bir dahakine haber ederim ama ben daha çok süprizleri severim yaa! :)

Boncukçu dedi ki...

Ben de çok özledim Antalya'yı, resimlere bakarken bi de tahinli piyaz düştü aklıma şimdi :)
Bu arada Patik de çok güzelmiş.

aslı dedi ki...

Sevgili kamile harika resimler vallahi insanın içinden kaçıp gitmek geliyor bayıldım doğrusu pasta güzel yeğenin çok tatlı allah bağışlasın ne diyeyim evde durasım yok:))

kamiş dedi ki...

Ya Boncukçu, işte böyle :) O piyaz düşmesin de ne düşsün ya dimi? :) İnşallah yersin canım, afiyet olur :)

Çok teşekkürler Aslıcım, çok sağol. Durma canım sen de al çocukları koş git valla :)

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Kamile,
Resimler cok guzel, ne kadar hos doga ile ic ice. Insanin ici aciliyor degil mi? Enerji depoluyor insanin vucudu.
Sevgilerimi gonderiyor, iyi hafta sonlari diliyorum.

kamiş dedi ki...

Aynen öyle oluyor Aybike, arada bir lazım oluyor. Zaten benim en çok sevdiğim şey tatil! :)

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Sinem. Kamile teyzemin yiğeniyim. Resimde gördüğünüz kız.
Teyze keşke annemde böyle güzel pastalar yapabilseee:)Çok güzel tabi ben yedim pastalarını parmaklarımı yedim hele aqçmana bayıldım. Bu arada herkese duyuruyorum Kenan Doğulu ilk 10,a girdi. Erevizyonda 12 mayıs cumartesi akşamı. Shake ıt up şekerim:)

kamiş dedi ki...

Minik sıpam benim! :))

Adsız dedi ki...

canım nasılsın ben Gülizar..mail adresim çalındı,bloke oldu,bütün adresler gitti,tabii seninki de:(..resimler harika..bebeğiniz hayırlı olsun..çok öptüm..hoşçakal..