29 Mayıs 2008 Perşembe

BLOGA KAHVALTIYLA BAŞLAMALI :)

Yeni bir güne başlarken günün ilk öğünü olan kahvaltının leziz bir önerisiyle dönüş yapıyorum bloguma.. Uzun bir ara oldu.. Tatilimizi yaptık, işlerimize koyulduk derken geçivermiş vakit. Umarım daha sık birlikte olabiliriz artık. Bu arada ben sizlere ziyaretimi sürdürdüm. Herkes harikalar yaratıyor.. Ne kadar da güzel çalışmak. Herkese sevgilerim gönderiyorum.

Kahvaltı şenliğini hazırlayan Özlem'e teşekkür ediyor ve kolay gelsin diyorum. Tarfim bilindiği üzere bir omlet. Ama öyle böyle değil mantarlı, domatesli, maydonozlu, dereotlu, naneli bir omlet. Yumurtaları karıştırırken biraz süt, tuz, karabiber. Yeşillikleri de pişmeye yakın atıyoruz. Afiyet olsun.

7 yorum:

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...

Kamilecim etkinliğime katılımın için çok teşekkür ederim. Bu nefisss görüntüyü alıp hemen kaçıyorum. Ellerine sağlık.

Sevgiler...

Mebrule dedi ki...

Cok guzel gorunumlu bir omlet, kahvalti alternatifleri bakmak icin girdim nete ve omletinle karsilastim...Ellerine saglik...

Iyi pazarlar...

Adsız dedi ki...

Omlet iyiymiş, renkli ve eğlenceli gözüküyor ama bu görüntüye fazla kapılmamak lazım hele de yaz günü günü mazallah omlet momlet derken, bayıltır wallaa!

Hülya dedi ki...

Cheesecake müptelası kadının omletli müthiş dönüşünü kendimce kutlarım:)Zira sayfanıza çilekli cheesecake tarifi için gelmişken dönüşünüzden haberdar oldum.Şükür kavuşturana:)

Bu arada cheesecake yendi bitti de ben senin tarifi kopyalayıversem diyecektim:)

Sevgiyle....

Aybike Ceylan dedi ki...

Kamile'cigim,
Ellerine sgalik, nefis olmus...

Sevgiler ve guzel bir gun dilegimle.

ebrulitatlar dedi ki...

Kamile'cim hoşgeldin, sefalar getirdin. Dönüşünü nefis bir omletle açmışsın. Ellerine sağlık. Geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkür ederim. Sağol canım. Artık bu kadar özletme kendini. Sık sık yaz olurmu. Sevgilerimi gönderiyorum, hoşçakal..

daimamutfak dedi ki...

bencede kahvaltıyla başlamalı..afiyet olsun..harıka olmuş.