4 Haziran 2007 Pazartesi

HOŞGELDİN NEHİR BEBEK! :)

Bu çikolatalar, çok sevdiğim arkadaşım Serap ve Sinan'ın sabırla, heyecanla, merakla beklediğimiz şirin mi şirin bebeği içindi. Nehir dünyaya geldi, hoşgeldi! Tüm sevdikleri ve sevenleri ile mutlu bir dünyada sağlıkla yaşaması dilendi.. Kamiş teyzesi ona elleriyle truflar hazırladı, tüllere sardı, annesiyle özene bezene seçtiğimiz kutuların içine koydu.

Kamiş teyzesi her paketin içine minik dilek kelebekleri de koydu. Paketleri açanlar o kelebekleri kanatlandırdı, havaya Nehir bebek için güzel dilekler saçıldı.. Çikolatalar dilleri şenlendirdi, neşeleri artırdı :)

Kamiş teyzesi ona daha çoook mamalar hazırlayacak :)))

28 yorum:

ayseyaman dedi ki...

Kamiş teyzesi neler de yapmış neler , kimbilir daha da neler yapacak. :)
Hoşgeldin Nehir bebek, ailene neşe mutluluk getirdin, hayırla uğurla geldin, Allah seni nazarlardan korusun, hep sağlık ve güler yüz versin..
Canım Kamiş'im ellerine sağlık, truff truff dedin bu kadar güzelini beklemiyordum, süsüyle püsüyle nefis olmuşlar, tekrar ellerine sağlık.
Senin ve de sevgili arkadaşlarının gözleri aydın olsun :)
Sevgiler

Adsız dedi ki...

serapcım öncelikle bebeğine çok sevindim..eminim çok iyi bir anne olacaksın.bunu sinem le olan güzel iletişiminden zaten biliyorum.allah analı babalı büyütsün.bide baksana allah herkese böyle arkadaş nasip eylesin dimi?şu manzaraya bak yaa(bende ikinciyi düşünmeye başlasam mı acaba,bende böyle çikolatalar istiyorum çünkü! :))zehraa

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin Nehir bebek, ailene neşe mutluluk getirir, hayırlı ve değer veren bir evlat olursun işallah, Allah seni nazarlardan korusun, hep sağlık ve mutluluklar versin.....

Ayrıca truflar harika gerçekten....Öncelikle sunum çok şık olmuş ellerinize ve zevkinize sağlık....yakından takipçinizim :)

Burcu ÜNAL dedi ki...

Kamiş merhaba,

Öncelikle Nehir bebeğe uzun, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim :)

Ben yaptıklarına gerçekten bayıldım, çok zevkli olmuş..fikirde süper..tebrik etmek istedim..

sevgiler

kamiş dedi ki...

Yaman Ayşem, sağol, varol canım. Senin kadar güzel olan dileklerin için Nehir'in annesi ve bem çok teşekkür ediyoruz. :)

Abla dur! ben sana yaparım ikincisi olmadan da :)) hahaha

Hoşgeldin Hande,sefalar getirdin. Dileklerin için çok teşekkür ediyoruz :) Ayrıca ben de güzel yorumun için çok teşekkür ederim, sağol :)

Burcu, teşekkür ederim, hem güzel dileklerin hem de güzel yorumun için. Seni burda görmek çok hoş :))

Adsız dedi ki...

Kamiş ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar, ben 2 doğum yaptım kimse bana böyle şeyler yapmadı ya ühü! şaka bir yana gerçekten süper, nehir bebeğede allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin, hoşgelmiş diyorum...

Hülya dedi ki...

Kamiş'im,oldukca şık,lezzetini tahmin edebildiğimden de çok,sunumu süper truflerın için daha ne desem boş.Minik bir dünya için harcadığınız tüm emeğe sağlık.Anneye bebeğini güzel güzel büyütmesini dilerim.Sana da daha nice güzel niyetlerin çikolatasını,şekerini yapabilmen dileğimle...
Kelebeklerden biri benim omzuma mı kondu ne?İçim pır pır oldu bu sabah;)
Çok öpüyorum...

sevdamavisi dedi ki...

Kamileciğim,
ne güzel keşke benim de senin gibi bir teyzem olsaydı. Nehir bebek çokj şanslı. şimdiden bu güzellikleri hazırlarsan ilerisini hiç düşünemiyorum. sevgiler

kamiş dedi ki...

Ebru, teşekkür ediyoruz güzel dileklerin için canım, sağol. Ben yaparım sana diyeceğim ama geç kalmışım! İnşallah güzel günleri için yaparız arkadaşım :)

Hülyacım, teşekkür ediyoruz anneyle beraber :) Ben de ayrıca teşekkür ediyorum yorumun için. İnşallah o kelebeklerden hepimize konar, senin gibi pır pır eder yüreğimiz. Her şey sevgiyle ne de olsa, neden olmasın? :)

Sevdacım, teşekkürler güzel yorumun için canım. Valla ilerisini ben de düşüneiyorum,şimdiden planlarım var:))

Betül dedi ki...

Nehir bebek ne şanslıki Kamiş teyzesi ve annesi neler neler hazırlamış.Bebişinize sağlıklı mutlu uzun ömürler.

Adsız dedi ki...

Kamiş'cim senin için resmimi koydum, gel bi bak istersen, sevgiler..

kamiş dedi ki...

Btülcüm, çok teşekkür ediyoruz, sağol canım :)
Ebrucum geldim, koştum hemen :)

Adsız dedi ki...

kamile hanım,ellerinize sağlık, harika olmuşlar.paketleri ve kelebekleri nerden temin ettiniz. bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

kamiş dedi ki...

Merhaba Hülya, yorumun için teşekkürler. Kutuları ve kelebekleri eminönündeki Fermo mağazasının yanındaki kutu dükkanından temin ettim. Daha değişik alternatifler de var orada. :) Kolay gelsin.

Pasta Cafe dedi ki...

Nehir bbek hoşgelmiş :) Çok güzel ve şık olmuşlar Kamile'ciğim. Ellerine sağlık.
Sevgiler

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Bu ne harika bir görüntü, nefis bir yaratıcılık! İstersen benim oğluma da sana teyze dedirtebilirim, olmadı doğrayım bari ikinciyi :))) Çok marifetlisin arkadaşım... Nehir bebeğin de bahtı güzel olsun inşallah...

kamiş dedi ki...

Özlem'cğim sağol canım teşekkür ederim güzel yorumun için :)

Esra'cığım, çok teşekkür ederim canım, çok incesin :) Seve seve olurum tabi teyzesi, birincinin de ikincisinin de :))

Adsız dedi ki...

Nehir bebek hoşgelmiş :) Çok güzel ve şık olmuşlar. Ellerinize sağlık.
Trufların tarifini yayınlarmısınız
Sevgiler huriye

SEDA dedi ki...

Harika olmuş, bayıldım bunlara :) Ellerine sağlık. Nehir bebeğe sağlıklı, mutlu ve çoook şanslı bir ömür diliyorum. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Nehir bebegim icin guzel dileklerde bulunan herkese cok cok tesekkur ederim. Bugun sayfaya girip yorum yazmaya firsatim oldu. Nehir bebegimizin Kamile gibi bir teyzesi oldugu icin cok sansliyiz gercekten. Sadece bize guzel cikolatalar yaptigi icin degil bu surecte bize herzaman destek oldugu icin de :) tabii Ozgur'un de deseklerini unutmamak gerekir. ne de olsa kutulari katlarken o da az enerji harcamadi.. Hersey izin cok tesekkurler :)) Sizi cok seviyoruz - Nehir, Serap, Sinan

kamiş dedi ki...

Merhaba Huriye hanım, güzel yorumlarınız için teşekkürler. Truffların tarifi çok basit,bire bir ölçü krema ve kuvertür çikolata. Sonrası da kuverturle kaplama :)

Seda, iyi dileklerin için ve güzel dileklerin için çok teşekkürler. Sevgiler :)

Serapcım, Sinancım, Nehircim :) ne demek, rica ederim :) Biz de sizi çok seviyoruz :)))

NiNo dedi ki...

harika olmus bayildim ellerinize saglik bakjalim bende temmuz 2 de dunyaya gelicek olan ilk ve tek yegenime ne mamalar yapicam tebrikelr

Adsız dedi ki...

Kamile Hn. merhaba,

Elinize sağlık mükemmel görünüyorlar. Benim de bebişim Ağustos başı inşallah aramıza katılacak. O pembe kutucukların mavilerini nereden bulabilirim? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Pelit'ten bebek çikolatası almayı düşünüyorum ama çok pahalı ben de normal çikolata alıp böyle kutulasam daha ekonomik olacak. Sevgiler.

kamiş dedi ki...

Merhaba Nihan, güzel yorumun için teşekkürler. Eminim sen de çok güzel şeyler yaparsın :)

Merhaba Özlem, kutuları eminönündeki Fermo mağazasının yanındaki kutu dükkanından aldım. Mavileri varmıydı bilmiyorum ama eminim o dükkanda ya da oradaki diğer kutu dükkanlarında kafana göre başka alternatifler de bulursun. Ama sıcaklara dikkat et, sanırım 7 aylıksın değilmi? :)
Yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa çekinmeden sorabilirsin. Sana şimdiden hayırlı olsun :)

Adsız dedi ki...

Tekrar merhaba Kamile, Ben 8. aydayım. Eminönü'ne gitmem lazım zaten de nasıl gidicem bilmiyorum elim ayağım şişti, zaten hava da olmuş 39 derece. Cevap için çok teşekkür ederim. Bakalım bi çözüm bulucam bu çikolata sorununa.

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Sizin ve arkadaşınızın gözünüz aydın.Hayırlı ve uğurlu olur nehir bebek inşallah.Ama doğuştan çok şanslı olduğu da kesin sizin gibi hevesli bir teyzesi olduğu için . Gerçekten ellerinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmuş...

Ferhanca dedi ki...

Nehir bebeğiniz hayırlı olsun..hazırlıklar mükemmel..
Pastalar nefis ellerinize sağlık..

Cafe Gusto dedi ki...

Merhaba Kamiş
ellerinize sağlık harika bir bebek sepeti olmuş.Bebeğiniz de sağlıklı uzun ömürlü olsun.