8 Ocak 2007 Pazartesi

YILBAŞI KURABİYELERİM





Bunlar benim ilk kuabiyelerim. 2007 ye hem yeni kurabiyelerimle hem de yeni blogumla girip herkese bir merhaba demek istedim. :) Tarifini ve fikrini Pastacı Burcu'dan aldığım kurabiyeleri, üzerini royal icing ile kaplayıp arkadaşlarıma, aileme ve çocuklara hediye ettim. Bu kadar beğenileceğini ve övgü alacağını tahmin etmiyordum. Fakat bu iş benim keyfime keyif kattı ve daha'sı için heyecanlandırdı :) Haydi bakalım!!!




Gördüğünüz gibi herkes mutlu!


Bundan böyle yeni tariflerle ve yeni fikirlerle bildiklerimi ben de paylaşmaya çalışacağım. Herkese sevgiler ve saygılar :)


6 yorum:

Banu Ucak dedi ki...

Merhaba Kamile,
aramıza hoşgeldin. Yen, yılın ve yeni blogun hayırlı uğurlu olsun :)
Kurabiyelerin çok şirin olmuş gerçekten ellerine sağlık.
sevgiler...

Hülya dedi ki...

Hoşgeldin.Umarım herşey gönlünce olur.
Bu arada kurabiyelerin de çok şık olmuş.Hiç de ilk deneme gibi görünmüyorlar doğrusu:)Tebrikler...

Adsız dedi ki...

Kamile hoşgeldin..:)). Sanırım hepimiz pastacı Burcuya bir şeyler borçluyuz benim blog sahibi olmamadada onun katkısı büyüktür zuhal Yalçınla birlikte...:))Sana başarılar dilerim , çok güzel ve lezzetli bir başlangıç yapmışsın devamını dilerim..:))

Yelda Gürbüz Erdoğan, PMP, PMI-ACP, PMI-PBA dedi ki...

Güncen hayırlı olsun. Ben de daha tazeyim bu konularda :) bununla birlikte "kocaman" bir ailenin üyesi olarak görüyorum kendimi ve sen de hoşgeldin diyorum bu kocaman aileye. Sevgiler.

Nilüfer dedi ki...

Merhaba, blogun hayılı olsun, bol ziyaretçili bol yorumlu olsun :)
Aramıza hoşgeldin...

kamiş dedi ki...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) "Hoşgeldin" duymak erçekten çok huzur verici bir şey. Daha çok görüşüp konuşacağız sanırım. Sağolun, varolun..